Rally bil
Me autamme sinua pitämään yrityksesi hallinnassasi!
Kova vauhti ilman hallintaa voi koitua kohtalokkaaksi…

Kirjanpito

P-E Nyberg toivottaa sinut tervetulleeksi, olemme enemmän kuin tavallinen kirjanpitotoimisto. Olemme toimineet jo vuodesta 1988 lähtien ja meistä tuli Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto vuonna 2002. Autamme sinua kaikissa kirjanpitoon liittyvissä asioissa, neuvomme ja vastaamme sinun kysymykseesi. Palvelemme henkilökohtaisesti, ammattitaidolla ja ilolla.

Tarjoamme taloushallinon palveluja monipuolisesti eri tarpeisiin.

Kirjanpito

Ajankohtaista

Loma

Olemme suljettuna loman ajan 15.07-28.07.2024

Procountorin Kulta-partneri

Olemme Toukokuusta lähtien Procountorin Kulta-pertneri. Procountor mahdollistaa yrityksen talouden pyörittämisen helposti mistä ja milloin vain.

Haetaan kirjanpitäjää (-> 08.2022)

Kirjanpito P-E Nyberg on vahva yritys, joka on palvellut asiakkaita vuodesta 1988 ja on toiminut auktorisoituna tilitoimistona vuodesta 2002. Vuosien…

NEUVONTA & SPARRAUS

Unelmoitko omasta yrityksestä?

Kaipaatko käytännön neuvoja uskaltaaksesi toteuttaa yritysunelmasi? Me tarjoamme neuvoja uusille yrittäjille. Autamme sinua kehittämään yritysideaasi, ja teemme yhdessä sinun yritysunelmastasi totta!

KOKONAISVALTAINEN TALOUSHALLINTO

Kaikki tiedot yhdessä paikassa

Yrityksesi saa käyttöönsä kokonaisvaltaisen sähköisen taloushallinnon ohjelmiston, josta löytyy työkaluja yrityksen talouden reaaliaikaiseen seuraamiseen. Ohjelmistoratkaisu sopii myös erinomaisesti tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteiskäyttöön.

Ammattitaidolla sinua varten!

Osaava henkilökuntamme hoitaa puolestasi kaikki kirjanpitoon liittyvät asiat. Meidän asiantuntemuksemme säästää sinulle sekä aikaa että rahaa. Älä epäröi, ota yhteyttä, ja anna meidän löytää ratkaisu sinun kysymyksiisi!