Me autamme sinua pitämään yrityksesi hallinnassasi!
Kova vauhti ilman hallintaa voi koitua kohtalokkaaksi...
Slider

Kirjanpito & juridiset palvelut

P-E Nyberg toivottaa sinut tervetulleeksi, olemme enemmän kuin tavallinen kirjanpitotoimisto. Olemme toimineet jo vuodesta 1988 lähtien ja meistä tuli Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto vuonna 2002. Autamme sinua kaikissa kirjanpitoon ja juridiikkaan liittyvissä asioissa, neuvomme ja vastaamme sinun kysymykseesi. Palvelemme henkilökohtaisesti, ammattitaidolla ja ilolla.

Tarjoamme taloushallinon palveluja monipuolisesti eri tarpeisiin.

Markus Nyberg
Kirjanpito
Riikka Harkonmäki
Juridiikka

Ajankohtaista

Koronavirusepidemia

Hyvä yrittäjä, monta kysymystä koronavirusepidemian tiimoilta ja varotoimista saa vastauksen alla olevasta linkistä Työterveyslaitoksen ohjeita työpaikoille koronavirusepidemian ehkäisyyn (viimeisin päivitys…

Osakeyhtiöiden tulolähdejaon poistaminen

Vuonna 2020 on poistettu jako eri tulolähteisiin osakeyhtiöiden osalta. Vielä 2019 laskettiin osakeyhtiön veronalaisen tulon määrä jokaisen tulolähteen osalta erikseen….

Osituksesta

Ositus on toimitus, jossa avioliiton päätyttyä, joko toisen puolison kuolemaan tai avioeroon, toteutetaan puolisoiden välillä ollut avio-oikeus toistensa omaisuuteen. Osituksessa…

Kotitalousvähennys

Oletteko ostaneet remontointi-, kotitalous- tai hoivatyöpalveluita vuonna 2019 ja työn suorittaja on ollut merkitty ennakkoperintärekisteriin? Tällöin olette oikeutettuja kotitalousvähennykseen, jonka enimmäismäärä henkilöä…

NEUVONTA & SPARRAUS

Unelmoitko omasta yrityksestä?

Kaipaatko käytännön neuvoja uskaltaaksesi toteuttaa yritysunelmasi? Me tarjoamme neuvoja uusille yrittäjille. Autamme sinua kehittämään yritysideaasi, ja teemme yhdessä sinun yritysunelmastasi totta!

KOKONAISVALTAINEN TALOUSHALLINTO

Kaikki tiedot yhdessä paikassa

Yrityksesi saa käyttöönsä kokonaisvaltaisen sähköisen taloushallinnon ohjelmiston, josta löytyy työkaluja yrityksen talouden reaaliaikaiseen seuraamiseen. Ohjelmistoratkaisu sopii myös erinomaisesti tilitoimiston ja asiakasyrityksen yhteiskäyttöön.

Ammattitaidolla sinua varten!

Osaava henkilökuntamme hoitaa puolestasi kaikki kirjanpitoon ja juridiikkaan liittyvät asiat. Meidän asiantuntemuksemme säästää sinulle sekä aikaa että rahaa. Älä epäröi, ota yhteyttä, ja anna meidän löytää ratkaisu sinun kysymyksiisi!

Taloushallinto